TEMPE-SIENIKASTIKE

Tarjoa palsternakka-perunasoseen kanssa. Puolukkahillo sopii hyvin lisäkkeeksi.

½ l pilkottuja ( esim. pakastettuja, esikäsiteltyjä) metsäsieniä
rypsiöljyä
½ l tempepasteijan täytettä
2 dl kolmen juuston kermaa
soijakastiketta
Pasta Rosso –maustetta
Provencen yrttejä

  1. Paista sieniä aluksi kuumalla pannulla, jotta vesi poistuu niistä.
  2. Lisää rypsiöljyä.
  3. Sekoita paistokseen tempepasteijan täyte ja kerma.
  4. Mausta soijakastikkeella, Pasta Rosso –mausteella ja Provencen yrteillä.

PALSTERNAKKA-PERUNASOSE

½ kg yhteensä perunaa ja palsternakkaa
1 kasvisliemikuutio

  1. Kuori ja paloittele juurekset.
  2. Keitä pehmeiksi pienessä vesimäärässä, johon on lisätty yksi kasvisliemikuutio.
  3. Soseuta juurekset.