TEMPE-PYTTIPANNU

Tarjoa tempe-pyttipannua vaikkapa kukkakaalin ja keitettyjen perunoiden kanssa.

3 rkl öljyä
2 tl currya
1 tl paprikajauhoa
1 tl Provencen yrttiseosta
hieman mustapippuria
165 g lupiinitempeä pieninä kuutioina
pienehkö kesäkurpitsa pieninä kuutioina
1 sipuli pieninä kuutioina
ruohosipulia tai sipulin varsia silputtuna
1/2 makeaa suippopaprikaa pieninä kuutioina
1 rkl soijakastiketta
suolaa maun mukaan

  1. Kuumenna öljy pannulla ja paista currya, paprikajauhetta, Provencen yrttejä ja mustapippuria hetki keskilämmöllä.
  2. Lisää tempe ja kasvikset. Kypsennä kannen alla 10-15 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat pehmeitä.
  3. Lisää soijakastike ja tarvittaessa hieman suolaa.

Tempe-pyttipannu Palkuainen - Lammi